Geperuts i Geperudes,

 

Fa un parell de setmanes em van oferir passar a formar part de la junta de CdP. Tot i que vaig dir que m’ho havia de pensar, crec que no hi havia gaire cosa a reflexionar. Així que al cap de poc temps i abans que acabés aquella mateixa nit, vaig respondre: SI. Per a mi és un gran orgull poder formar part a la junta d’una colla com aquesta; amb grans valors i amb ganes de millorar dia a dia, i si a més, puc intentar aportar alguna cosa més des d’aquesta no podia dir que no. Així que moltes gràcies per aquesta oportunitat.

 
Al setembre 2015, vaig venir de visita a Paris, en Francesc em va proposar d’anar a fer castells, era un dia de pluja (que estrany sent Paris, oi?), estaven fent castells a la part coberta de la Vilette. Tot allò semblava un petit projecte, eren 4 gats fent castells, però allò només va ser el principi de quelcom que cada dia es fa més gran gràcies a tots. Des d’aquell divendres han passat moltes coses, entre elles he après a fer castells i el significat que tenen i ens hem fotografiat a la torre Eiffel fent una de les nostres millors actuacions. Però tot això no ha acabat… sinó que acaba d’arrancar perquè els geperuts cada dia volem més i més.

 

Ara, sí que comença un repte personal i gràcies a tots vosaltres, avui m’afegeixo com a nou membre de la junta.

 

 

Allez, allez geperuts!
#EnsemblePlusHaut!
Esther Robles Oliva