Els Castellers de Paris us desitgen una feliç festa de Sant Jordi!

Les Castellers de Paris celebrarem Sant Jordi durant els dos assajos de castells de la setmana (dimarts 24 i divendres 27) on hi haurà un stand de venda de llibres i punts de llibre dissenyats per a l’ocasió.

El 23 d’abril és la festivitat de Sant Jordi, patró de Catalogne, que és una de les festes i tradicions més estimades pels catalans. La festa té l’origen en la llegenda segons la qual Sant Jordi va salvar la princesa matant el drac, i un roser va sortir de la sang del drac. D’aqui ve la tradició de regalar roses a les persones estimades i properes.

Sant Jordi és també la festa de la cultura catalana i la jornada internacional del llibre. Els centres de les viles i ciutats es converteixen en gigantesques botigues de llibres on els escriptors poden signar les seves obres i parlar amb els lectors.

Venez nombreux!